De vanzare

Gel 3 in 1 transparent 50 ml

Pret redus: 45,00 lei

8 Produse in stoc

Descriere scurta

Gel 3 in 1 transparent autonivelant  50 ml Beauty Palace . 

Add to Wish List
Bestsellers

Gel 3 in 1 Beauty Palace transparent autonivelant 50 ml

Pretul de 45 lei pentru comenzi de peste 300 lei si 55 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei .

Cum se aplica gelul 3 in 1 pentru unghii false ? Specialistii Beauty Palace va recomanda :

Pregatiti cu responsabilitate unghia naturala .

Desprindeti cuticulele de pe unghia naturala cu ajutorul instrumentului pentru cuticule Beauty Palace apoi curatati resturile cu cutitasul . Nu folositi freza electrica deoarece atunci cand vor creste cuticulele vor fi mai groase si mai urate ! Unghia va arata mai natural cu o cuticula fina si hidratata decat fara cuticula . Cuticula face parte din unghie si o protejeaza , nu va riscati sanatatea ! 

Suprafata unghiei naturale este lucioasa si uleioasa iar gelul nu va rezista in aceste conditii . De aceea , piliti usor cu o pila fina sau buffer suprafata unghiei . Nu insistati prea mult in acelasi loc deoarece devine dureros si stricati unghia .

Indepartati cu o periuta praful .

Aplicati Primer fara acid fara sa atingeti pielea si lasati-l sa se usuce in lampa uv 30 de secunde . Primer-ul cu acid este foarte daunator deoarece intra in unghia naturala si o afecteaza , inclusiv radacina unghiei !

Primul strat de gel se va aplica subtire , pensulat si foarte apasat . 

Al doilea strat se aplica mai gros . Al doilea strat poate fi aplicat si cu gel de camuflaj pentru a acoperi unghia naturala si eventualele imperfectiuni ale ei .

Ultimul strat se aplica la fel de gros ca cel de constructie , insa se pileste pentru a da forma corecta unghiei . Inainte de a pili stergeti suprafata unghiei cu degresant sau cleanser .

Dupa indepartarea prafului se aplica finish petru luciu . Se degreseaza sau nu in functie de tipul de finish pe care il folositi .

Culoare: transparent Cantitate: 50 ml Produs in Germania .