Beauty Palace si Depilflax va propun un parteneriat pe termen lung reciproc avantajos.

 

Puterea brand-ului

“Brendul este angajamentul nostru, excelenta este filozofia noastra.”

Stabilitatea, siguranta si calitatea produselor Depilflax reprezinta angajamentul nostru pe tot parcursul colaborarii.

Scopul nostru este de a lucra coerent si cu respect fata de produse si clienti, oferindu-le acestora plus valoarea unui brend puternic  - Depilflax .

Misiunea noastra

 este sa cream impreuna valoare oferindu-va cele mai bune produse si servicii la cele mai bune preturi, iar  dvs., profesionistii ,  sunteti responsabili sa oferiti mai departe aceeasi calitate de top , asigurand astfel identificarea clientului cu compania.

Puterea vanzarilor

Puterea vanzarilor se propaga si se multiplica .

Beauty Palace si Depilflax va ofera calitate, timp, eficienta  sporita a muncii  ceea ce inseamna pentru dvs. , profesionistii, cresterea numarului de clienti , fidelizarea acestora, combaterea concurentei si bani mai multi obtinuti din incasari.

Managementul relatiilor cu clientii

Folosind produsele Depilflax beneficiati de preturi de fidelizare si transport gratuit pentru comenzi de minim 300 lei.

Proiectul nostru de management, prin care dorim sa imbunatatim relatiile cu clientii, presupune cunoasterea in profunzime a nevoilor acestora pentru a gasi cele mai bune solutii. Interactionand cu noi vom putea face oferte optimizate si personalizate.

De ce Depilflax ?

Raportul  calitate – pret este foarte bun. Folosind ceara potrivita veti indeparta parul nedorit de pe fata si corp dintr-o singura aplicare evitand consumarea unei cantitati mai mari de ceara , agresarea pielii, pierderea timpului, depunerea efortului suplimentar.  Un produs mai ieftin este doar aparent mai ieftin, de fapt este mai scump daca luam in calcul toate cheltuielile si dificultatile utilizarii lui. Ceara de unica folosinta este sigilata, capatul aplicator functioneaza excelent , temperatura de lucru este scazuta si se consuma absolut toata cantitatea de ceara din flacon.

Produsele Depilflax

Gama de produse profesionale Depilflax cuprinde produse pentru epilat si terapia cu parafina.

Pentru epilat : ceara traditionala, ceara de unica folosinta, produse pre si post epilat, aparatura profesionala.

Pentru terapia cu parafina: parafina cosmetica, spuma de curatat, peeling , crema hidratanta , aparatura profesionala.

 

Depilflax  lider  mondial in produse de epilat !