COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI 

 
Pasul 1. 
Folosind meniul prinicipal din stânga, navigaţi prin categoriile de produse sau branduri pentru a selecta produsul pe care doriţi să îl achiziţionaţi. Adăugaţi apoi în COŞ produsul prin apasare butonului ADAUGĂ LA COŞ, fie din lista de produse, fie din pagina de detaliu produs (de puteti selecta si numarul de bucati pentru fiecare produs).
 
 
 
Pasul 2.
La final, dupa ce aţi adaugat toate produsele în COŞ, apăsaţi butonul COMANDĂ din partea dreaptă - sus. Acolo puteţi vedea tot timpul în care faceţi cumpărături numărul de produse şi suma totală a acestora. În pagina de COMANDĂ veţi avea posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica dacă acestea corespund dorinţelor Dumneavoastră şi pentru a modifica sau şterge anumite produse din coş.
  
 
 
Pasul 3. 
Completaţi formularul din pagina de COMANDĂ cu datele dumneavoastră personale. Nu uitati sa adaugati o adresă de e-mail şi un număr de telefon la care să vă putem contacta.
 
 
 
Pasul 4. 
Completaţi datele de comandă în câmpurile respective . Costurile de livrare se vor regăsi în preţul total al comenzii.
 
 
 
Pasul 5. Pentru a achiziţiona produsele dorite, apasaţi butonul COMANDĂ. În cel mai scurt timp veţi primi un telefon din partea operatorilor nostri. In cazul in care nu raspundeti la telefon comanda va fi pusa in asteptare pana cand se va lua contact telefonic cu dvs.
 
 
 
Modalitatile  de plată acceptate de Beauty Palace sunt 
- plata ramburs în numerar la momentul livrării prin Posta Romana
-numerar la magazinul nostru din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu,546-560, in Galeria Comerciala AUCHAN Militari. 
 
 
 
Livrarea produselor prin intermediul Poştei Române se va face a doua zi dupa plasarea comenzii. Coletul va  ajunge la destinaţie în 3-4zile lucratoare  de la data expedierii.