Ceara Epilat Traditionala Elastica Aur

Pret redus: 80,00 lei

83 Produse in stoc

Descriere scurta

Ceara Traditionala Elastica Depilflax cu particule de Aur , calitate premium, recomandata pentru pielea hipersensibila .

Add to Wish List
Bestsellers

Ceara Traditionala Elastica Depilflax cu particule de aur este o ceara de epilat traditionala de calitate premium, fiind special conceputa pentru persoanele cu o piele HIPERSENSIBILA.

Tipuri de piele: recomandata in mod deosebit pentru pielea hipersensibila.

 Agenti activi: particule de aur, ceara naturala de albine, ceara microcristalina, colofonia, colofoniu ester cu glicerina, antioxidanti, pigmenți.

Mod de utilizare:

Ceara traditionala profesionala Depilflax este elastica , are consistenta mierii si se aplica la temperatura de 40 de grade .

Foarte important : Ceara traditionala Depilflax se aplica in sens invers cresterii firelor de par si tot in sens invers cresterii parului se si indeparteaza .

Ceara traditionala Depilflax se aplica in sens invers cresterii parului pentru a prinde si cel mai fin par , se niveleaza intr-un strat subtire si apoi se indeparteaza in sens invers cresterii parului , paralel cu pielea .

Pentru a sporii eficienta indepartarii parului va rugam sa folositi produsele pre epilare si post epilare Depilflax. Gama completa de produse profesionale de pre epilare si post  epilare Depilflax au rol antiseptic, hidratant, revigorant si de incetinire a cresterii firului de par.

Important:

-se recomanda de asemenea ca dupa un epilat cu ceara, sa nu se faca plaja imediat!

-pentru ca agenti activi din ceara de epilat sa poata actiona, se recomanda ca pentru o perioada de 3 ore sa nu se faca dus!

Cantitate: punga 1 kg.

Produs Profesional

Producator: Maystar Cosmetica-Spania

 Termen de valabilitate: a se folosi de preferinta inainte de 07/2019